Om klubben

FOTO9300 er en flok glade fotoentusiaster som mødes for at dele deres hobby.

 

Klubben er baseret på fælles interesse for fotografering. Medlemskab er meget nemt at opnå, da man bare er velkommen til at deltage i vores møder. Der er intet kontingent, men man betaler 20,- kr. til kaffe og kage pr. mødeaften man møder op til. 

Vi hjælper hinanden med vores hobby, og møderne arrangeres af 2 medlemmer som leder det enkelte møde. Alle medlemmer byder ind med hvad de kan, og er du nybegynder kan du altid hjælpe en erfaren med hans opgave, da man lærer rigtigt meget ved at være med-arrangør.

Der er ingen bestyrelse, da det er medlemmerne som sammen sætter aktiviteterne sammen som vi skal mødes om. Der laves et program i November/December måned, så mødedatoerne er sat.

Klubbens hjemadresse er i kulturhuset Hørby, hvor vi er så heldige at have fået lov til at benytte deres dejlige lokaler med Storskærms projektor, stort køkken og rummelige mødelokaler. Men vi gør meget for at komme ud af huset, når vejret er til det.

Du er meget velkommen i klubben, og du vil garanteret blive godt modtaget af de dejlige foto entusiaster som er i klubben. Der er ingen erfaringskrav, begyndere tilbydes et introduktionskursus i brug af kameraet, hvor de erfarne med glæde vil vise dig vej ind i fotografiets vidunderlige verden.

Klubhusets adresse er: Kulturhuset Hørby, Nørregade 40, Hørby, 9300 Sæby